СТАНИ ПИЛОТ

Стани пилот со Пипистрел АЛФА Тренер, најдобриот УЛ Авион.

Почни веднаш

НАЈМИ АВИОН – Летај и Уживај

Можеш да најмиш АЛФА Тренер или Вирус и да леташ насекаде. Пакети од 1 час до рента во денови.

Провери ги пакетите

КОНТАКТИРАЈ НÈ – Истражи го небото

Придружи се и забавувај се. Истражи го небото.

info@pfc.mk