Учење на компјутер – Пипистрел Академија

Пипстрел Академија е компјутерска обука за пилоти на Ултра Лесни Авиони.

Ти бираш време и место кои ти одговараат за обука. Можеби дома или во парк, на плажа или ... 

 

IMG_4363 IMG_0044 IMG_2108 IMG_2691