6 причини да бидеш пилот

1. Глетката е ФАНТАСТИЧНА

2. ВОЗБУДЛИВО е

3.  респект кон ПЛАНЕТАТА и ЛЕТАЧКАТА МАШИНА

4.  ПРАКТИЧНО е

5. Стануваш ПОПАМЕТЕН

6. Нови ПРИЈАТЕЛСТВА